fbpx Skip to content

WANDELTOCHT REGIO ZADAR

Actieve vakantie in de regio Zadar

Een wandeltocht is een goede keuze voor iedereen die wil genieten van een actieve vakantie die is aangepast aan hun eigen tempo en voorkeuren. Op onze wandeltocht in de regio Zadar nemen we u mee naar de eilanden Ugljan, Pašman en Vrgada. Bovendien bezoekt u het Nationaal Park Paklenica.

Tijd doorbrengen in de natuur, genieten van de frisse lucht en het prachtige landschap, is onze definitie van de perfecte vakantie. Als u het met ons eens bent, ga dan met ons mee op dit avontuur en maak herinneringen die u uw hele leven zullen bijblijven!

Duur van de tocht: 8 dagen / 7 nachten

Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot gemiddeld

8 dagen / 7 nachten
Start Finish
  • 1e dag - aankomst
  • 2e dag - eiland Pag (ca. 15 km lopen)
  • 3e dag - eiland Ugljan (ca. 14 km lopen)
  • 4e dag - Nationaal Park Paklenica (ca. 12 km lopen)
  • 5e dag - vrije dag
  • 6e dag - eiland Vrgada en Pakoštane (ca. 16 km lopen)
  • 7e dag - eiland Pašman
  • 8e dag - vertrek

PRIJZEN EN BOEKING

PRIJS

INCLUSIEF

EXTRA BIJ TE BETALEN

BETALINGS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

EXTRA INFORMATIE

COVID-19 INFO

Wandeltocht in de regio Zadar - buitenactiviteiten en dynamische vakantie

Searching Availability...

WANDELTOCHT

Genieten van de natuur

EILAND PAG

Pag is het op vier na grootste Kroatische eiland en ook het eiland met de langste kustlijn. Het is beroemd om de plaatselijke schapenkaas, dus als u Pag bezoekt, moet u die zeker proberen. Het eiland heeft prachtige landschappen die gevormd zijn door de natuurkrachten en de barre weersomstandigheden en het is perfect voor degenen die eens iets anders willen ervaren.

NATIONAAL PARK PAKLENICA

Paklenica is in 1949 een nationaal park geworden. Het maakt deel uit van het Velebit gebergte. De hoogste top van Paklenica is Vaganski vrh en deze piek is 1757 m hoog. Het nationaal park is rijk aan flora en fauna en heeft meer dan 150 km aan wandelpaden. Tenslotte kunt u in het park genieten van verschillende natuurverschijnselen, zoals zwarte dennenbossen, karst bossen of beukenbossen.

PAKOŠTANE

Pakoštane is gelegen tussen de Adriatische zee en het Vrana meer. Dankzij zijn ligging is het een gebied met een grote biodiversiteit en natuurlijke schoonheden. Vanuit Pakoštane kunt u gemakkelijk het kleine eiland Vrgada bereiken, dat tegenover Pakoštane ligt en ermee verbonden is door een reguliere veerlijn.

SPECIAL OFFER