fbpx Skip to content

MULTI-AVONTUREN TOCHT

Sport, plezier en spanning

MAP OF MULTI ADVENTURE TOUR

Onze multi-avonturen tocht combineert sport en plezier met natuur en cultuur. Een beetje sport, een beetje sightseeing, een beetje geschiedenis en veel plezier, ontdekken en gezelligheid. De perfecte manier om avontuur en rust te combineren!

Tijdens de tocht zult u de eilanden Ugljan en Dugi otok verkennen per fiets en kajak, de opwinding voelen van het raften op de rivier Zrmanja en Paklenica ontdekken tijdens een wandelexcursie. Deze multi-avonturen tocht is gemaakt voor sportliefhebbers en echte avonturiers. Ga met ons mee en beleef uw beste vakantie ooit!

Duur van de tocht: 8 dagen / 7 nachten

8 dagen / 7 nachten
Start Finish
  • 1e dag - transfer luchthaven Zadar - Zadar 
  • 2e dag - Nin zelf - begeleide fietstocht
  • 3e dag - raften/kajakken op de rivier Zrmanja (plus transfer terug)
  • 4e dag - Paklenica wandeltocht (plus transfer terug)
  • 5e dag - Zadar kajaktocht (plus transfer terug)
  • 6e dag - Ugljan fietstocht met gids
  • 7e dag - vrije dag
  • 8e dag - transfer van hotel naar luchthaven Zadar

PRIJZEN EN BOEKING

PRIJS

INCLUSIEF

EXTRA BIJ TE BETALEN

BETALINGS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

EXTRA INFORMATIE

COVID-19 INFO

Multi-avonturen tocht - het beste van buitenactiviteiten

Searching Availability...

MULTI-AVONTUREN TOCHT IN ZADAR REGIO

De beste keuze voor sportliefhebbers

RIVIER ZRMANJA

De rivier Zrmanja is 69 km lang en stroomt zuidwaarts door een indrukwekkende canyon, passeert de stad Obrovac en mondt uit in de zee bij de baai Novigradsko more. De Zrmanja is niet alleen een prachtige rivier, maar ook een natuurlijke habitat voor verschillende dieren en planten. Iedere natuurliefhebber zal direct verliefd worden op zoveel schoonheid!

NIN

Dit charmante stadje heeft een rijke geschiedenis vol met gebeurtenissen die van groot belang zijn geweest voor het Kroatische verleden. Het was vroeger een plaats waar Kroatische koningen werden gekroond. De kroningen vonden plaats in een kleine kerk van St.-Nicolaas. Zorg ervoor dat u het bezoekt tijdens uw excursie naar Nin. Mis ook het standbeeld van bisschop Grgur Ninski niet en raak zijn teen aan – dan is geluk gegarandeerd! Tenminste, volgens de legende 🙂

PAKLENICA

Er zijn twee nationale parken op de berg Velebit en Paklenica is er één van. De canyon Velika Paklenica strekt zich uit van Anića kuk tot Marasovići. Hij is tot 400 meter diep. Dit is de beroemdste Kroatische klimlocatie die zowel lokale klimmers als klimmers uit de hele wereld aantrekt. Kort gezegd, deze karst berg lokt iedereen met zijn prachtige landschappen.

SPECIAL OFFER