fbpx Skip to content

TOCHT MET DE RACEFIETS IN ZADAR

Ontdek Noord-Dalmatië

Een tocht maken met de racefiets in de regio Zadar is voor iedereen die meer wil dan alleen maar op het strand liggen. Deze tocht neemt u mee naar vijf verschillende circuits. Tijdens de tocht ontdekt u alle natuurlijke schoonheden van Noord-Dalmatië: steden, eilanden, een natuurpark, en nog veel meer. Maak optimaal gebruik van uw vrije dag en verken Zadar.  Het heeft zoveel te bieden: 3000 jaar geschiedenis, verbazingwekkende architectuur, smakelijke gerechten en gastvrije mensen.

Geniet van het rijden op racefietsen van topkwaliteit en maak onvergetelijke herinneringen terwijl u fietst in Zadar. 

Lengte van de tocht: 506 km

Hoogtemeters: 4845 m

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

8 dagen / 7 nachten
Start En finish
 • 1e dag - aankomst 

  2e dag - Nin - Vir - Privlaka (ca. 89 km, hoogte 715 m)

  3e dag - Karin - Obrovac (ca. 107 km, hoogte 1100 m)

  4e dag - Ravni kotari - Vrana meer (ca. 118 km, hoogte 980 m)

  5e dag - eilanden Ugljan & Pašman (ca. 80 km, hoogte 840 m)

  6e dag - eiland Pag (ca. 112 km, hoogte 1210 m)

  7e dag - vrije dag

  8e dag - vertrek

PRIJZEN EN BOEKING

PRIJS

INBEGREPEN

EXTRA BIJ TE BETALEN

RACEFIETS SPECIFICATIES

BETALINGS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

EXTRA INFORMATIE

COVID-19 INFO

Met de racefiets onderweg in Zadar – het perfecte uitje voor dynamische mensen

Searching Availability...

TOCHT MET DE RACEFIETS

Fietsen, sightseeing en plezier

NIN

Nin is een charmant stadje in de buurt van Zadar. Het heeft een rijke geschiedenis die sporen heeft nagelaten in de architectuur en talrijke historische monumenten. Nin is een plaats waar ooit Kroatische koningen werden gekroond. Kortom, een juweeltje van uitzonderlijke orde dat u zeker moet bezoeken!

HET EILAND PAG

Het eiland Pag is het op vier na grootste Kroatische eiland en het eiland met de langste kustlijn. Het heeft verbazingwekkende landschappen die gevormd zijn door de natuurkrachten en de barre weersomstandigheden. De lokale bevolking produceert wereldberoemde en bekroonde schapenkaas, dus vergeet niet om die te proberen. Ook het strand Zrće in Novalja is een bekende bestemming voor lange zomerfeesten.

RAVNI KOTARI

Ravni kotari is een regio in het noorden van Dalmatië. Het is beroemd om de productie van traditionele gerechten en het behoud van traditie. De mooie, ongerepte natuur en het feit dat het een geweldige plek is om te vissen en voor buitenactiviteiten, maar bovenal de gastvrijheid van de lokale bevolking, zijn uitstekende redenen om Ravni kotari te bezoeken.SPECIAL OFFER